Slide 1 Slide 2 Slide 3

Succesvolle diploma-/certificaatzwemdag bij Zwemclub ZENO

Aangemaakt op 2019-08-03 05:37:03 door Helen Drijfhout. Laatst bijgewerkt op 2019-08-03 05:37:03.

Succesvolle diploma-/certificaatzwemdag bij Zwemclub ZENO

Op 6 juli was de laatste training van het seizoen 2018/2019 bij zwemclub ZENO uit Niekerk/Oldekerk. Een deel van de zwemmers heeft de afgelopen periode geoefend voor een zwemdiploma en een ander deel heeft geoefend voor een prachtig certificaat.

 

De diplomazwemdag begon met de kinderen die voor het zwemvaardigheidsdiploma hebben afgezwommen. Er werd afgezwommen voor 3 verschillende diploma’s. Zes kinderen zijn geslaagd voor zwemvaardigheid 1, vijf zwemmers voor zwemvaardigheid 2 en één zwemmer heeft het trio vol gemaakt door zwemvaardigheid 3 te behalen. Onder luid gejuich van het aanwezige publiek rondde deze groep hun diploma af met ongelijkzijdig watertrappelen. Daarna mochten ze snel omkleden en met een hard applaus hun mooie diploma in ontvangst nemen.

 

Ondertussen werd er in het zwembad alweer verder afgezwommen voor het snorkelen 1 diploma en voor wereldzwemslagen. Waar er aan het ene kant van het bad oefeningen werden gedaan met snorkels, flippers, touwtjes en een heuse praatstok, werd er aan de andere kant de wereldzwemslagen gezwommen met bijvoorbeeld: de Spaanse slag, Engelse slag en de zeemansslag. Er zijn 6 kinderen geslaagd voor het snorkelen 1 diploma en 7 zwemmers zijn geslaagd voor wereldzwemslagen 2.

 

Aan het eind van de ochtend hebben de jongste kinderen van de zwemclub geprobeerd om een zo goed mogelijk resultaat neer te zetten voor een prachtig certificaat. De kinderen moesten 3x 25 meter zwemmen: de schoolslag, rugcrawl en borstcrawl. Door tijdwaarnemers werden de tijden opgenomen en aan het eind kregen 24 kinderen een prachtig certificaat, een ijsje en een mooie zware medaille.

 

Het was weer een geweldige dag!

Reageren

    Er zijn nog geen reacties geplaatst. Wees de eerste!
Als je wilt reageren, moet je eerst inloggen.